Web & Design

Webdesign, onderhoud & design

Webdesign

Bij M3 ICT, Web & Design maken we websites die niet alleen mooi zijn, maar ook gemakkelijk zijn te gebruiken. Geen technische poespas, alleen strakke, professionele websites die voor iedereen toegankelijk zijn.
Bij ons draait webdesign niet om ingewikkelde codes en rare termen, maar om jou en je verhaal. We snappen dat je geen tech-expert bent, en dat hoeft ook niet. Ons team staat klaar om jouw ideeën te vertalen naar een website die er niet alleen geweldig uitziet, maar ook intuïtief en simpel te navigeren is.

 

Na een vrijblijvend oriënterend gesprek, waarin uw wensen en verwachtingen met betrekking tot de website worden besproken, kunnen wij een vrijblijvende offerte opmaken.

 

Indien u akkoord gaat met de offerte wordt een design voor de website opgemaakt. Pas wanneer u volledig tevreden bent over de ‘look and feel’ werken wij de website volledig uit, gewoon een geweldige website die doet wat u wilt. Indien u dat wenst kan uw website eveneens geoptimaliseerd worden voor zoekmachines.

 

Onderhoud

Het continue onderhouden en updaten van een website is uiterst belangrijk.

 

Indien bepaalde informatie op uw website heel frequent aangepast dient te worden, kunt u deze zelf aanpassen Hierbij kunt u zelf de inhoud, activiteiten, nieuws, etc van uw website aanpassen zonder enige programmeerkennis. Deze functionaliteit is uiteraard beveiligd en kan worden opgedeeld in verschillende toegangsniveau’s voor meerdere gebruikers.

 

Heeft u weinig tijd? U bezorgt M3 ICT, Web & Design de aanpassingen en deze worden door ons tijdig uitgevoerd.

 

Design

Bij M3 ICT, web en Design komt uw visie tot leven in unieke ontwerpen die spreken voor uw merk. Onze passie ligt in het creëren van meer dan alleen een logo; wij bouwen een onderscheidende huisstijl die het vertrouwen van uw klanten wint endie zich terug zal verdienen door de totaal uitstraling van uw bedrijf.

 

Een huisstijl meer dan een visueel kenmerk; een doordachte huisstijl wekt vertrouwen bij uw klanten. Wij staan klaar om u te begeleiden bij elke stap, of het nu gaat om het ontwerp van een krachtig logo, de lay-out van opvallende visitekaartjes, of het creëren van indrukwekkende brochures en flyers.

Wij begrijpen dat uw merk niet alleen gezien, maar ook onthouden moet worden. Daarom gaan we verder dan het gebruikelijke en bieden we een scala aan diensten, waaronder het ontwerpen van briefpapier, enveloppen, opvallende stickers, en zelfs bedrijfstextiel zoals T-shirts en bodywarmers.

 

Bij M3 ICT, Web & Design geloven we dat uw huisstijl de sleutel is voor een indrukwekkende eerste indruk. Ontdek hoe onze creativiteit en expertise uw merk naar nieuwe hoogten kunnen tillen. Samen bouwen we niet alleen een merk, maar een onuitwisbare indruk.